De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Winterschilder nodig in Den Bosch?

De winterschilder is een bekend fenomeen. Vanaf 1949 is de Commissie voor werkspreiding in het schildersbedrijf gestart met de winterschilder. Dit ter bestrijding van de winterwerkloosheid in de bedrijfstak. Over het algemeen is het in de winter wat rustiger bij schildersbedrijven. Daarom hebben veel schilders- en onderhoudsbedrijven een winteraanbieding. Zo ook ons schildersbedrijf in Den Bosch.

Iedereen kan de hulp inroepen van een winterschilder: particulieren, bedrijven en Verenigingen van Eigenaren, met uitzondering van overheidsinstellingen. Een winterschilder is werkzaam vanaf de derde week van november tot de derde week van maart. Heeft u gedurende deze periode een schilder in Den Bosch of omgeving Den Bosch nodig? Onze schilders staan voor u klaar.

Schakel voordelig een schilder in

Doordat schilders in de wintermaanden vaak minder werk voor handen hebben, kunt u gedurende de wintermaanden voordeliger een schilder inschakelen. Het inschakelen van een winterschilder is extra voordelig doordat er wordt gewerkt tegen voordelige tarieven en bovendien bent u in de winter sneller aan de beurt. Daarnaast is het een prettig idee dat u in de lente kunt genieten van de zon en niet dan nog met steigers in de tuin zit.

Zowel voor het binnen- als buitenschilderwerk kunt u onze winterschilders inschakelen. Informeer vandaag nog naar onze mogelijkheden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, persoonlijk passend advies of voor een vrijblijvende offerte.