Hoe wij werken

Via deze site krijgt u niet direct contact met een schilder maar u wordt doorverbonden met het landelijke servicecenter van Allfree. Wij helpen u graag met het vinden van een schilder die werkt bij u in de regio. U krijgt vervolgens de keuze hoe u in contact wilt worden gebracht met de schilder, waarna u zelf de afspraak maakt. Deze doorverbindservice is kosteloos. Allfree is hierna geen partij in het vervolg, maar wij staan open voor feedback over de schilder en helpen u graag weer verder!

Buitenschilderwerk in Den Bosch

De ervaren schilders van ons schildersbedrijf verrichten in Den bosch en omgeving al vele jaren werkzaamheden op het gebied van schilderwerk. Niet alleen voor het schilderwerk aan de binnenkant van uw pand schakelt u ons in; wij helpen u ook graag met uw buitenschilderwerk.

Zelf aan de slag of uitbesteden?

Er komt veel kijken bij het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Niet alleen moet u beschikken over het juiste verfmateriaal, maar ook over schuurmateriaal en steigers. Bovendien is een juiste voorbewerking cruciaal om het schilderwerk lang mooi te houden. Het belangrijke aspect wat u daarna nog moet inbrengen is tijd.

Heeft u zelf de juiste vaardigheden, het juiste materiaal en de benodigde tijd? Dan kunt u zelf aan de slag gaan. Heeft u dat niet? Schakel dan onze vakmensen in!

Van kozijn tot hek

Veel mensen denken bij buitenschilderwerk aan kozijnen verven. Maar ons dienstenpakket omvat zoveel meer! Denk bijvoorbeeld aan:

  • kozijnen schilderen;
  • deuren verven;
  • buitenmuren;
  • schuur;
  • hekken;
  • dakgoten.

Onze vakschilders zijn veelzijdig en voeren niet alleen de schilderwerkzaamheden uit. Of het nu gaat om hout rotreparaties of om het schuren van uw deuren. Wij bieden u een totaalpakket!